Veel gestelde vragen

- Hoe kunt u een reservering maken?
Vul uw aanvraagformulier volledig in en klik op verzenden. Op basis van uw lengte en gewicht kunnen wij al een schatting maken van de maat, u krijgt daarna een bevestiging per e-mail.

- Wat zijn de kosten?
De kosten om een wetsuit te huren voor het evenement kost u slechts € 40,-. Wij vragen u echter ook een borg te betalen van € 100,- (totaal € 140,-). De borg zal worden terugbetaald aan u wanneer u uw wetsuit terug komt brengen. De kosten kunnen alleen in contanten worden betaald.

- Waar kan ik het pak ophalen en terugbrengen?
Dare2Tri zal op het evenement aanwezig zijn en u kunt uw pak tijdens de openingstijden van de beurs ophalen en retourneren bij de Dare2Tri stand.

- Wanneer kan ik het pak ophalen en terugbrengen?
U kunt al vanaf de eerste beursdag uw wetsuit afhalen bij de Dare2Tri stand, deze dient uiterlijk voor het einde van het evenement / beurs terug gebracht te worden (u kunt het wetsuit dus eventueel meerdere dagen houden).

- Wat gebeurt er als ik mijn huur wetsuit verlies?
Zodra u een wetsuit huurt is de verantwoordelijkheid van u. Noch de organisatie van het evenement noch Dare2Tri kunnen de verantwoordelijkheid hiervoor nemen.

- Wat als ik het wetsuit beschadig?
Wij vragen u om zorg te dragen voor het wetsuit alsof het uw eigen is. Mocht er onverhoopt schade worden toegebracht aan het pak dan zal Dare2Tri de kosten dekken, je zult niet aansprakelijk worden gesteld.

- Welk model wetsuit kan ik huren?
Wij zullen met verschillende types huurpakken aanwezig zijn op het evenement, afhankelijk van uw maat zullen wij u een geschikt pak adviseren. U kunt echter geen aanspraak maken op een specifiek model.

- Wat als ik het wetsuit wil kopen?
U kunt al een Dare2Tri fullsuit kopen voor slechts € 175,- u kunt terecht op onze stand tijdens de expo en/of een pak online bestellen op www.dare2tri.eu

Wij wensen u een geweldige race!

 

Instagram Photos

Contact

Dare2Tri International
Einsteinstraat 16B
3316 GG, Dordrecht
The Netherlands

0031 - 78 6 18 19 23

Bank accountnr. 166188549
IBAN code: NL03RABO0166188549
BIC code: RABONL2U
VAT.nr. NL8131.41.436.B01
KVK nr. 23078610
 

Payment types

 

© 2017 Dare2Tri – Dare2Tri is a registered trademark of Sport Import Europe b.v.